Benodigdheden:
- 2 pakjes Beauvoordse pannenkoeken met bier
Pasta:
- 150 gram boter
- 175 gram donkerbruine suiker
- 2 eetlepels kaneel
- 1 theelepel zout
Vulling:
- 100 gram pecannoten
- 2 el bloem
- 200 g platte kaas
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eieren
Bereiding:
- Verwarm de oven op 180°C en bekleed je bakvorm met bakpapier.
- Meng de ingrediënten voor de smeerpasta samen in de blender of met een vork.
- Besmeer de pannenkoeken royaal et de smeerpasta en rol ze op.
- Snijd ze in stukken, zo hoog als de rand van je bakvorm.
- Leg de pannenkoeken kaneel rolls in de bakplaat.
- Hak de pecannoten fijn
- Meng de platte kaas met de bloem, eieren, vanillesuiker en pecannoten.
- Giet dit mengsel rond de pannenkoeken rolls.
- Bak de taart 20 minutten in de oven aan 180° C en dek af met alminium folie
- Bak nog 10 tot 15 minuten verder tot de taart doorbakken is.
Smakelijk!