Benodigdheden:
- 500 gram zoete Beauvoordse pannenkoeken
- 500 gram mascarpone
- 4 eetlpels bloemsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 citroen
- 3 kiwi’s
- 2 bakjes blauwe bessen
- 2 bakjes frambozen
Bereiding:
- Neem een mooi bord of een dienblad waarop je de taart mooi kunt presenteren.
- Begin met de mascarpone te mengen met de bloemsuiker, vanillesuiker en twee eetlepels citroensap
- Meng 1/3 van de mascarpone met 2 en een halve kiwi
- Meng 1/3 van de mascarpone met anderhalf bakje frambozen
- Meng 1/3 van de mascarpone met anerhalf bakje blauwe bessen.
- Hou de rest van het fruit opzij ter versiering
- Bouw de taart beginnende met een pannenkoek en verdeel er 3 eetlepels van de fruitmascarpone op kies 1 kleur per laag.
- Leg er en pannenkoek bovenop en smeer de volgende laag fruitmascarpone op de pannenkoek.
- Bouw zo verder en sluit af met een pannenkoek. Verdeel er het overige fruit over en strooi er net voor het opdienen wat bloemsuiker over.
Smakelijk!