Pannenkoekentaart met fruitmascarpone

Hartige pannenkoeken met ham en kaas
13 mei 2024
Cinamon roll bierpancakes
13 mei 2024

Pannenkoekentaart met fruitmascarpone

Benodigdheden:

  • 500 gram zoete Beauvoordse pannenkoeken
  • 500 gram mascarpone
  • 4 eetlpels bloemsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 citroen
  • 3 kiwi’s
  • 2 bakjes blauwe bessen
  • 2 bakjes frambozen

Bereiding: 

  • Neem een mooi bord of een dienblad waarop je de taart mooi kunt presenteren.
  • Begin met de mascarpone te mengen met de bloemsuiker, vanillesuiker en twee eetlepels citroensap
  • Meng 1/3 van de mascarpone met 2 en een halve kiwi
  • Meng 1/3 van de mascarpone met anderhalf bakje frambozen
  • Meng 1/3 van de mascarpone met anerhalf bakje blauwe bessen.
  • Hou de rest van het fruit opzij ter versiering
  • Bouw de taart beginnende met een pannenkoek en verdeel er 3 eetlepels van de fruitmascarpone op kies 1 kleur per laag.
  • Leg er en pannenkoek bovenop en smeer de volgende laag fruitmascarpone op de pannenkoek.
  • Bouw zo verder en sluit af met een pannenkoek. Verdeel er het overige fruit over en strooi er net voor het opdienen wat bloemsuiker over.

Smakelijk!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.