Benodigdheden:
- 1 pak pannenkoeken naturel van het Beauvoords Bakhuis
- 2 rijpe avocado’s
- 1 vers tomaatje
- 1 rode ui
- 1 limoen
- Blaadjes koriander
- 1 verse chilipeper naar smaak
- Peper en zout
- 150 ml maisolie
Bereiding:
- Halveer de avocado’s en verwijder pit en schil.
- Plet het vruchtvlees met een vork fijn.
- Verwijder de pitjes it de tomaat.
- Snij de tomaat en de rode ui in kleine stukjes.
- Snipper de chilipper en koriander fijn
- Pers de limoen uit.
- Meng de rode ui onder de avocade, samen met de chilipeper en koriander.
- Afkruiden met peper en zout
- Versier met de fijngesneden tomaat
- Verwarm de maisolie in een pannetje
- Snijdt de pannenkoekne in driehoeken met zijden van 6 cm.
- Leg ze één na één in de pruttelende maisolie en bak ze in de olie.
- Halverwege draaien en uithalen als ze hard zijn.
Smakelijk